Doorgaan naar hoofdcontent

1e kampeertripje naar Oostende

Het weekend van 24 juli had zoonlief plots wedstrijd in Oostende. Aangezien we de caravan hebben, maar er nog niet mee weggeweest waren en wilden we toch eens testen op verplaatsing, boekten we een camping.

Na veel telefoontjes vonden we nog plaats op Camping Ter Hoeve in Bredene.

Vrijdag na het werk de laatste spulletjes in de caravan laden en hop we zijn weg. Allemaal wat zenuwtjes van hoe gaat het zijn maar met veel zin trekken we naar Bredene waar we hartelijk welkom geheten worden door de camping-uitbaatster. 

Op zaterdag gingen we alvast het parcours verkennen en we ontdekten dat de mountainbikers die de blauwe toer doen in Oostende wel eens een nat pak kunnen krijgen. 

Nog een strandwandeling en een bezoek aan domein Raversyde stonden op de agenda. 

Op zondag was het wedstrijddag en nadien nog spelen op het strand.
Op maandag voor we terug huiswaarts trokken maakten we ook nog een grote strandwandeling. De regen kon ons niet van gedacht veranderen. 





 

 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Wandelen over de Grens: De Cartierheide

Zondag trokken we richting Eersel. We parkeerden onze auto aan Natuurpoort TerSpegelt en trokken onze wandelschoenen aan voor een mooie wandeling van ongeveer 6,5 km over De Cartierheide.    Voor meer info: Neem een kijkje op de website van Visit Brabant

Dromen over Italië

  Heel mooi verhaal over een nieuwe start in Italië.  Dit was ook een boek dat ik niet kon wegleggen en heel snel wilde uitlezen.

Pinata

Voor het Spiderman feestje voor zijn vriendjes maakte ik ook een Pinata. Het was de eerste maal dat ik er toen een maakte en had hem een beetje te sterk gemaakt. Alle kindjes hebben er heel lang op geklopt, maar hij begaf het niet. Uiteindelijk hebben we hem kapot gescheurd.  Hier vond ik de benodigheden: Lijm: https://www.pipoos.com/collall-plakpoeder-250gr-met-maatlepel.html Crêpepapier: https://www.pipoos.com/papier/papier-en-karton/?cat=5145