Doorgaan naar hoofdcontent

Kamperen aan zee

 Nadat onze eerste vakantiebestemming geannuleerd was door corona, werd ook de 2de bestemming geannulleerd. 

We zouden naar TerSpegelt in Eersel, hier net over de grens trekken. We vonden het heel spijtig want naar deze trip hadden we heel hard naar uitgekeken. Door er een paar weekens terug te gaan wandelen, tellen we nu nog harder af. Maar eind augustus 2021 mogen we, als alles goed gaat, richting Eersel trekken met Adriaantje onze caravan. 

Dus nadat TerSpegelt werd geannuleerd, konden we weer op zoek. Na heel lang zoeken vonden we dan nog een camping in Knokke die nog een plaatsje vrij had en waar we welkom waren. 

We trokken voor een paar dagen naar camping Holiday Village in Knokke

We stonden naast de sanitaire blok en de ruimte waar men kon afwassen. De mensen van de mobilhome naast ons, hadden vorig jaar op onze plaats gestaan en deden hun beklag over mensen die na 22 u nog gingen afwassen. En wie trok er om 22 u 15 elke avond naar de afwasruimte, wel mevrouw van die mobilhome. Het lawaai en gebabbel hoorde je hard. Ook bleef de radio vaak opstaan s avonds in de sanitaire blok. Als je naar deze camping trekt, probeer dat je een plaats krijgt niet naast de sanitaire blok!

Helaas zat het weer ons niet mee: regen en storm. Maar dat houdt ons niet tegen om een strandwandeling
te maken. Putten te graven of te vliegeren op het strand. 

Ook bezochten we het For Freedom Museum over Wereldoorlog II. We hebben al veel oorlogmusea bezocht, maar dit museum staat in onze top 10. Zeker een bezoekje waard. 

En natuurlijk trokken de mannen ook naar het plaatselijk skatepark aan Duinenwater.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Wandelen over de Grens: De Cartierheide

Zondag trokken we richting Eersel. We parkeerden onze auto aan Natuurpoort TerSpegelt en trokken onze wandelschoenen aan voor een mooie wandeling van ongeveer 6,5 km over De Cartierheide.    Voor meer info: Neem een kijkje op de website van Visit Brabant

Dromen over Italië

  Heel mooi verhaal over een nieuwe start in Italië.  Dit was ook een boek dat ik niet kon wegleggen en heel snel wilde uitlezen.

Pinata

Voor het Spiderman feestje voor zijn vriendjes maakte ik ook een Pinata. Het was de eerste maal dat ik er toen een maakte en had hem een beetje te sterk gemaakt. Alle kindjes hebben er heel lang op geklopt, maar hij begaf het niet. Uiteindelijk hebben we hem kapot gescheurd.  Hier vond ik de benodigheden: Lijm: https://www.pipoos.com/collall-plakpoeder-250gr-met-maatlepel.html Crêpepapier: https://www.pipoos.com/papier/papier-en-karton/?cat=5145