Doorgaan naar hoofdcontent

Kamperen dicht bij huis

Samen met goede vrienden keken we er naar uit om een weekendje samen naar een mountainbike-wedstrijd te gaan met onze caravans. Helaas dwarsboomde Corona onze plannen.

Bij een van de avondlijke skate-uitstapjes van de zonen zeggen we om te lachen als we eens gaan kamperen in Kasterlee. Onmiddellijk bellen we en ja we kunnen gaan kamperen.

De zonen tellen elke dag af en de mama's sturen berichtjes over en weer om plannen te maken.

Vrijdag na het werk laden we de laatste spulletjes in en vertrekken we om 15 minuten later aan te komen op onze bestemming Camping Houtum in Kasterlee. 

Na een nachtelijke wandeling en nog wat babbelen en tranen van het lachen, kruipen we allemaal ons bedje in. 

De volgende dag gaan de mannen mountainbike en de mama's trekken hun wandelschoenen aan om naar de winkel te gaan. 

In de namiddag plannen we nog een fietstochtje naar De Klein Cluys voor een ijsje. Vlakbij huis en hier was nog nooit iemand geweest.

Na de fietstocht trekken we naar De Netherust voor een kajaktochtje op de Nete. Net als we willen vertrekken begint het te regenen. Maar niets houdt ons tegen en we vertrekken voor een kajaktochtje met veel tranen van het lachen. 

Nadien trekken de mannen nog naar de frituur voor fritjes en even later duiken we voor een laatste keer ons bedje in op Camping Houtum. 

Op zondag gaan we na het ontbijt nog even een balletje slaan bij De Netherust. Tijdens het minigolven komt er een papegaai aangevlogen en deze land op de schouder van zoonlief. Jasper was er helaas niet gerust in.

Even later wandelen we terug naar de camping om alles in te pakken en helaas terug huiswaarts te trekken met veel mooie herinneringen.
 

 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Wandelen over de Grens: De Cartierheide

Zondag trokken we richting Eersel. We parkeerden onze auto aan Natuurpoort TerSpegelt en trokken onze wandelschoenen aan voor een mooie wandeling van ongeveer 6,5 km over De Cartierheide.    Voor meer info: Neem een kijkje op de website van Visit Brabant

Dromen over Italië

  Heel mooi verhaal over een nieuwe start in Italië.  Dit was ook een boek dat ik niet kon wegleggen en heel snel wilde uitlezen.

Pinata

Voor het Spiderman feestje voor zijn vriendjes maakte ik ook een Pinata. Het was de eerste maal dat ik er toen een maakte en had hem een beetje te sterk gemaakt. Alle kindjes hebben er heel lang op geklopt, maar hij begaf het niet. Uiteindelijk hebben we hem kapot gescheurd.  Hier vond ik de benodigheden: Lijm: https://www.pipoos.com/collall-plakpoeder-250gr-met-maatlepel.html Crêpepapier: https://www.pipoos.com/papier/papier-en-karton/?cat=5145