Doorgaan naar hoofdcontent

Wandelen in het spoor van de soldaten

Donderdagnamiddag 24 december gingen we nog even wat caloriën verbranden met een wandelingetje op Tielenheide. 

Op deze korte wandeling van 2,5 km zie je nog de sporen van het voormalig militair oefenterrein. 

Normaal kan je hier konikpaarden zien grazen. Wij zijn er herlaas geen tegengekomen. Maar we gaan zeker in augustus volgend jaar terug als de heide in bloei staat en hopelijk zien we er dan enkele grazen. 

De wandeling start op het Leiseinde te Turnhout. Naast huisnummer 68 moet je rechts een straatje in en helemaal tot achteraan rijden waar je ook je auto kan parkeren. 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Wandelen over de Grens: De Cartierheide

Zondag trokken we richting Eersel. We parkeerden onze auto aan Natuurpoort TerSpegelt en trokken onze wandelschoenen aan voor een mooie wandeling van ongeveer 6,5 km over De Cartierheide.    Voor meer info: Neem een kijkje op de website van Visit Brabant

Dromen over Italië

  Heel mooi verhaal over een nieuwe start in Italië.  Dit was ook een boek dat ik niet kon wegleggen en heel snel wilde uitlezen.

Pinata

Voor het Spiderman feestje voor zijn vriendjes maakte ik ook een Pinata. Het was de eerste maal dat ik er toen een maakte en had hem een beetje te sterk gemaakt. Alle kindjes hebben er heel lang op geklopt, maar hij begaf het niet. Uiteindelijk hebben we hem kapot gescheurd.  Hier vond ik de benodigheden: Lijm: https://www.pipoos.com/collall-plakpoeder-250gr-met-maatlepel.html Crêpepapier: https://www.pipoos.com/papier/papier-en-karton/?cat=5145